tirsdag 24. februar 2009

Australia


Naa har vi vert nesten en uke i Melbourne, og har lagt til byen til vaar fremtidige bostedsliste... For dette er faktisk nesten bedre en hjemme:) Ikke vits aa legge fingrene imellom her, nei....

Mn i gaar fant vi ut at det var paa tide aa sjekke ut Sydney, saa har naa stasjonert oss her i byen for en ukes tid. Vi har jo reist endel rundt, sovet ute, paa 12manns(feste)rom, i hytte, paa baat, i luksushotell....Men naa har jeg for forste gang paa vaar lange reise truffet paa en kakerlakk! I senga mi,-og det i storbyen Sydney:D -en plass maatte det jo sje;)

Oppdateringer folger ilope av ca 2 dager:) tror vi skal faa lagt ut noen av alle de mange 100bildene vi har tatt;) Folg med, og ha en straalende dag!

1 kommentar:

Familien Nese sa...

Plutselig var dere i Australia, vi har regnet litt feil, trodde dere kom i beg av mars... om dere vil ta en tur ned til oss, er dere hjertelig velkommen! (Bare send oss en mail, så kan vi evt avtale der) Ellers er Sjømannskirken et nydelig sted en lørdag med grøt, vafler og hyggelige nordmenn! NYT Sydney og alt den nydelige byen har å by på!