tirsdag 17. februar 2009

SINGAPORE

Dette landet er helt fantastisk! En kan kan si at det er paa hoyde med Norge! Om ikke bedre. Det lille landet paa bare 4,8 mill har noe for alle og enhvear. Vi har blitt helt facinert....

Folket er utrolig vennlige! Har ikke modt en slik vennlighet noen plass! Den forste dagen vi var her, saa spurte folk hvor vi skulle, og hva vi ville gjore. Aa deres onske var faktisk aa hjelpe oss! ikke selge oss ting, eller vise oss butikken til broderen;) Uten aa fornerme noen her...mn det er kjekt aa se at det faktisk er forskjell mellom de store landene rundt dette lillt miniputt landet. Som er ganske saa rikt, RENT ( du faar en bot paa 5000NOK om du kaster boss i gaten...+++) hyggelig og utrolig fantastisk bra. Jeg vil definitivt tilbake!! Det bare for aa laere litt mer om deres LAkonsepter. Som bare er helt forskjellig fra Norge... Parkene deres er helt rene, veiene soppelfri, gatene er trygge selv paa nattestid...Yes, vi har funnet et nytt land som havner paa listen over "Topp10 Verden beste land."

Aa for en kommende landskapsarktiekt, saa er det som aa komme inn i en stor laerebok. Vi har hvert i 4 forskjellige parker, som henger sammen vha bruer over trafikkerte hovedveier. Disse bruene er en attraksjon i seg selv. Arkitektur paa sitt beste!

Jeg er maallos!

3 kommentarer:

Aina og Steinar sa...

bare synd dåkke ikkje ska ver der så lenge då, siden dåkke lige landet så godt! Men australia e vel ikkje feil d heller så...=)Kos dåkk! Me har forresten masse snø for tidå, digg!

Anonym sa...

Wow! Hørtes bra ut:)

Arne Undheim sa...

Hei hei
Nå har eg storkost meg med å lesa heile bloggen dokkas.Må nok inn og følga dokke vidare og.Ha det godt, kos dokke og "take care". Helsing frå Pådlistmyrå ,- tantå til Ingrid.