mandag 30. mars 2009

Byebye Guatemala...



Vi har ná tilbrakt to hele uker i Antigua! Tiden har gátt ganske sá fort, med skole, lekselesing og litt sosiale aktiviteter innimellom:)

Den siste uken har vi bod hos en liten koselig familie. Pá hvert várt rom, med eget bad! Det er ganske sá luksus!! Men en má kanskje pressisere at selv om vi har hvert vár rom med bad, sá er standeren dertil ogsá....:) mn forandring fryder=)

I det siste har vi besokt noen naerliggende landsbyer, spist mange goe middager ute med nye bekjennte og ikke minst nytt livet;)

Vi forlater dette vakkre landet og setter kursen mot Costa Rica imorgen. Planen der er á treffe ei vennine, á ta noen sprelske turer i jungelen. Kanskje surffe litt, ri mellom de store kaffeplantasjene...ja, hvem vet? Vi tar fremdeles tingene litt pá sparket:)



---BILDER---
Har ná endelig fátt lagt opp endel nye bilder=)

Australia er oppdatert!
Fiji
LA
Guatemala


Kos dere masse!!
-----------------

5 kommentarer:

Ruth Wenche sa...

Heisann!

Kjempekjekt å følge med på bloggen! Veldig koselig å snakkka med deg på msn i går, Bergit!

Lykke til videre i Cosa Rica.:)

smallfish sa...

Så koslig å høre fra dere! Det virker som om dere fortsatt har det bra, og det er godt å høre :-) Ønsker dere en riktig så god påske!

Hilsen Jo Are

Bergit sa...

Takk takk til dere begge to! Veldig koselig med tilbakemeldinger paa det vi skriver!

Solgunn sa...

Hei!
kjekt å fylgja m på ka so skjer, spesielt frå L.A;)hehe!!
Sakna eit bilde av deka samen m kjendisane i eigen person, men stjernena på golvet e helde ikkje å forakta;)
go tur viare;)
klem

Gunnar sa...

Eg tykkjer det er spesielt å vite at dykk får oppleva påskefeiringa i Sør-Amerika! I går var me på påskenattsgudstjeneste der ungdommane deltok. Det var utruleg flott å få oppleve Eline som pianist til forsangarane i gruppa, alle var veldig flinke. Ønske dykk alle godt vidare på reisen!