fredag 13. februar 2009

Tsunamiens land...


Merker lite til tsunamiens krefter som herjet omraadet her i 2004. Phuket er naa bygget opp igjen, og det er bare skiltene med "tsunami romningsveger" som faar oss til aa tenke paa det som en gang var... Eller det vil si... er ganske glad for at vi bor i fjerde etasje;) Med havet som nearmeste nabo er det greit aa bo litt over bakken iallefall. Og det er ikke uten grunn at hotellet vi bor paa heter Sunset Beach Resort Hotel - her kan vi virkelig faa see flotte solnedganger! Og det rett fra vaar egen balkong:)


Kan jo hores ut som vi lever det luksuslivet med disse skildringene. Og man kan vell si - akkurat naa foler vi at vi lever litt i luksus. Da spesielt med tanke paa hvordan vi har bodd og levd tidligere. Ikke det at vi ikke har hatt det bra tidligere. Mange opplevelser paa liten tid har vell gjort sitt til at vi naa fant ut av vi skulle unne oss selv en skikkelig "ferie". Saa her er vi. I hele seks dager faar vi vere her og ta livet HELT med ro. DIGG!

3 kommentarer:

smallfish sa...

Kjekt å høre fra dere. Det høres ut som om dere har hatt veldig mange utrolig kule opplevelser! Og jeg kan være enig med dere i at dere fortjener litt luksus nå ;-)

Fortsett og hold oss her hjemme i moderlandet oppdatert :-)

Ha en fantastisk tur videre!

Hilsen Jo Are

Gunnar sa...

Kjøre dokke! Eg ser verdensekspedisjonen raser fram med full styrke! Det er mest som eg føler eg er med på "eventyret" dykkar. Spennande å følge med på bloggen. Kjære Bergit, eg ønsker å GRATULERA deg med den store dagen din! Me har sendt noko på "den store linja" til deg. Om du vil kan du bruke dette til vidare forskning på reisa. Klem frå Gunnar

Bergit sa...

Takk takk t dokke begge to:)